Pages

snow purple

Followers

Sunday, 13 November 2011

!!!!I HATE COUPLE!!!!



HEY,,ASSALAMMUALAIKUM.. finally  i got the result from my stupid experiment.. i am a crazy girl!! and someone think i am a weird girl..haha.. nk tau experiment aper??  it is about 'coupling'. lepas dah nk selesai experiment ke-2 ni,,ifah rse ifah da dpt jwapnnyer.

sekarang baru ifah sedar yg ifah mmg x boleh couple. setiap org yg ifah couple, ifah akn mudah rasa bosan!! bayangkn baru seminggu cple, ifah da rse cam nk single balik jer,,pelikkan -_-'. then bila da putos, ifah mulalah muncul rse sayang at dye. bila blom cple lak, mcm beriya sgt nk cple. tapi tulah masalahnya, time couple. ifah mudah sangat rasa bosan, kekadang macam menyampah n rimas. soo, jalan penyelesaian dia 1 jer,,x payah couple kan?? lagipon couple nie menyusahkn jer..
actually semua ni ada sebab.. mybe ifah cam fobia ckit kot..so ifah mintak maaf sangat2 at ex n couple ifah okay. korang jangan marah ifah tau,, nnti cepat tua x de org nak.. apa apa pon, ifah sayang korang sebagai kawan n gelaran kawan tuh x akan pernah terpadam dlm hidup ifah. <3. tapikan klo korang jadi couple ifah,,tolonglah jgn suro ifah .......
  • panggil 'sayang,honey,dear or baby'..gelilah dengar..
  • klo da cple tuh,,x yah jumpalah klo nk kekal lama,,sbb nnti klo slalu jumpa ifah rsa bosan sangat
  • tolong jgn minx something yg korang rasa ifah x kn bagi!!
  • although da cple, ifah x akn bnrkn korang sentuh ifah kay..!! i'm still a muslim
  • x payah nk tunjuk cam caring sangatlah,,rimas kena soal mcm2..
  • tolong jgn msej or call time ifah tidur or korang akn degr bunyi yg agk kuat 'henpon kna baling'
  • x payah nk heboh sagt klo kite cple, nnti mcm2  ifah dengar,, n kebanyakannya something negative about u and i hate it.
  • hey,,x payah nk libtkn family bole x?? klo nk cple, cple je lah x payh smpai nk bgitau 1 family, da mcm nk kwin.
  • ifah ni jenis sempoi, so x pyh nk sensitive sangat..
mybe tu je kot..sori klo cerewet, but that's me :)


No comments:

Post a Comment