Pages

snow purple

Followers

Sunday, 19 October 2014

just stop building castle in the air

Assalamualaikum...

Botak ada tanya or cakap aku tak pernah cuba, tak usaha.. tapi.. im not like dont want to put an effort, im just be realistic, open my eye and stop building castle in the air. Bukan apa, aku tengok dia, lepastu aku tengok pujaan hati dia and then aku pandang cermin. Its like,, jauh gila beza. They're too perfect together. Takkan aku nak tambah problem kawan sendiri beb. Memanglah aku     dia, tapi hidupni kenalah realistic. Dua tahun aku simpan sebab apa kalau bukan secara rasionalnya dia takkan balas balik apa aku rasa. Tak kisahlah sakit macam manapun aku just nak tengok dia happy, bukan buat2 happy.

Hidup ni panjang lagi.. its not like kau tak dapat orang yg kau suka harini hidup kau terus hancur.. apa yang ada dekat mind aku···> aku plan nk belajar sampai around 25-27 sepanjang aku study klau boleh aku tak nak ada relationship.. mean, even aku ada couple aku tak berapa nk heran kalau ada orang suka dia or what.. because its not like ill get marry with him.. in this 9-11 years, anything could happen. It just a waste if u keep wasting your time for someone u love, crying for them and so on.. because you sendiri tak tahu either betulke dia jodoh u? Double jerk sikit ;)
Thats why aku cakap.. im just being realistic. Dunia pembelajaran aku panjang lagi, macam2 boleh jadi, kalau aku fight untuk dia, i might lost one of my friend and if one day we break up i wil lost him too.
I love our friendship more than this stupid feeling. U just need to know that. I dont want to lose my friend

No comments:

Post a Comment