Pages

snow purple

Followers

Sunday, 14 February 2016

All those shit

All the things keep playing in my head. All the shit. All the feeling. Try to make it feel okey, make it look okey. But ain't easy. Pasal kerja, result and my lovely mp3 yang hilang. Bila ingat mp3 tu je mesti mata panas. Benda kedua aku sayang lepas handphone aku. Setahun lebih aku tunggu sebelum dapat. But then tak sampai setengah tahun pakai da hilang. Frust gila sial! Orang lain pulaktu yang hilangkan. Dah pinjam barang orang pandai pandailah jaga. Sakit hati. Lepasni memang tak aku nak bagi org pinjam barang aku! 
And then result. Takut frust. Time jawabpun tak confident. Even paper sejarah and agama. Makin lama makin hampir. Risau. Takut kecewakan orang lain bukan diri sendiri.
Tempat kerja pulak, geram dengan perangai diorang. Sampai bila aku je kena ahift pagi. Sampai bila aku je kena dtg awal prepare semua. Ada masa orang yang sabar akan fed up. Dan sedarlah kau puncanya.

One more thing, don't u realise how important it is to discuss first instead make a decision all by yourself? I have the right to make my own decision. Im not a kid like what you all think of. Memang ada masa aku saja jadi budak, sebab aku nak limit dengan korang yang mostly lelaki. Aku tak suka cintan cintun jiwang karat all that. Sebab aku tak minat langsung. Mungkin hati memang aku nak tutup lepas habis spm haritu. Last sekolah. Macam apa yang aku cakap dekat botak. I didn't tell him the truth thus i should forget him and move on with mylife, right? Hurmm. Untuk botak, thanks layan kepala aku.. aku tak pernah anggap kau kawan time susah je. Aku taknak hilang kau macam aku hilang kawan aku yang lain thats why even aku takde apa nak cakappun kekadang aku tegur kau. Seminggu sekalipun cukuplah. 

No comments:

Post a Comment