Pages

snow purple

Followers

Tuesday, 9 February 2016

Damn tired

Assalammualaikum.. 

Semalam ada function wedding dekat tmpat keje.. 200pax je.. Tapi campur breakfast pagi, dah 400 pax.. Seriously penat gila. Pinggang Aku macam nak patah susun cawan dengan angkat pinggan. Memanglah dengar macam senangkan, tapi kalau dah kena basuh sampai 400 gelas, angkat 200++ pinggan, tu baru pinggan dinner tak masuk bb plate, lining, pastu nak kena prepare air gula, air Oren untuk breakfast esok, room service Lagi, penat tau ak. Kena tinggal sorang pulak tu. SAD. Lepastu time basuh gelas teroverthinking pulak. I was just thinking that I'm dead weak and that is why they left me there T T.. Huhu.

 Then taknak melarut, Aku bukak lagu fuck you.. Hahah teringat si gila tu.. Memang rasa nak nyanyi je depan dia. Fuck you fuck you fuck you!! Uish aku ni.. 
Dah lah cukup sampai di sini.. 

No comments:

Post a Comment