Pages

snow purple

Followers

Thursday, 3 November 2016

Im back

assalammualaikum and hye beb!!
lamakan aku tak update blog. maklumlah busy dah ada life sekarang,, lol XD

okey harini aku nak post special untuk KMJ. kolej matrikulasi johor! bukan untuk kolej, tapi untuk manusia2 yang aku kenal sepanjang  kat sini. yes, all those people yang buat life aku rasa masam manis, pahit masin, up and down, terguling tergulung, dah start dah dia punya merapu. jakun dapat update blog ler tu.

first of all, thanks to MD18, I Lifa You always!! all the teachers, thanks for the ilmu. 

next,, nak share gambar,,, sepanjang stay dekat sini. haritu kitorang join pesta tanglung,, first time ni wei,, pakai lilin tau, tak main ar pakai battery hohoh. Mimilah terlebih rajin gi beli sikit punya banyak. act before this program, kitorang ada kelas math, after that everyone rush to DSL to join this program,, and of course dapat kuih bulan,, and best sangat malam tu. oh ye tak lupa,, that day is mimi's birthday!!! 

from left: syak, Mek, Non, Me

few week after,, masatu masing plan nak gi Melaka bagai, unfortunately,, tiba2 that's week boleh balik pula,, so plan cancel, ramai balik. tapi plan diorang yang cancel,, aku join mimi and the gang gi Melaka!!! Mimi drive kay,, best sangat2,, lagi2 time kat A famosa ni, angin dia pergh,, nak tercabut tudung T T. banyak gila amik gambar, gi dataran pahlawan,, gi mana entah lagi,, makan angin betul xD yang tak boleh blahnya sanggup tukar baju sbb taknak pakai baju KMJ. Thanks to our driver merangkap tourist guide.

from left: roomate mek, me, mek, zack

okey yang bawah ni gambar time dinamika,, minggu ikhtisas,, yang johan tu tipu je,, orang lain johan, kitorang pinjam sekejap nak ambil gambar. time dinamika kadang2 funny, kadang stressful habis kena ingat itu ini, research itu ini, tapi kelas last dinamika memang enjoy. dari start kelas sampai habis, bantai gelak tak ingat dunia, kering tekak aku.

cari sendiri: me, iera, erma, sasha, pain, nazifa, suha, syak, mimi, ainul, non, sayna

#MD18forlyfe


No comments:

Post a Comment