Pages

snow purple

Followers

Monday, 14 November 2016

PSPM guyss!!

assalammualaikum,,
okey this time nak update pasal pspm, padahal baru satu hari start.. hohoh
pspm ni untuk budak matrik je,, macam kamii,,



actually after spm haritu, banyak kali aku pesan diri, tak nak benda sama ulang lagi,,the things happened on the day we all get our result. but there are two things and i dont know which one I dont wanna repeat. either fail for the second time,, or not getting upset even my result not as good as others. yeahh i dont know. im not fail, but i fail to get what i want.

aku tak pernah cakap dekat sesiapa before ni,, my family je yang tahu. Lepas je dapat result spm, i cried,, for the whole day, spent my time in the bedroom, alone, till i felt asleep, and wake up, and cry again. nasib baik minta cuti masatu, kalau tak mata memang sembab ar gi kerja. i know im not good enough for straight a,, yet i still want it. aku rasa life form 5 aku macam belajar je,, sikit2 pegang buku,, agak takde life jugaklah, tapi masatu memang aku nak lari from certain people, so i choose to spent my time study.
masatu memang down habis,, life form 5 aku agak stressful,, lot of things happened.

back to pspm,, tadi first paper, math. first time aku tak jawab soalan. my favorite subject okey,, and yes first time tinggal tmpat kosong. but cant deny, susah. tapi aku tak sestress masa addmath last year,, hohoh tapi,, even aku tinggal tmpat kosong, aku macam x de risau sagat. rasa macam boleh terima apa2 result as long as bukan c lah. eventhough im target for 4.00. aku rasa macam aku pilih untuk not getting upset even my result not good enough. but choosing this mean, i wont struggle or put more effort, that's why,  kinda worry..


apa apapun, good luck budak spm, budak matrik

No comments:

Post a Comment