Pages

snow purple

Followers

Saturday, 18 February 2017

overnight rumah mimi

Haritu spent time kat rumah mimi dengan diorang semua. Memang the best lah, thums up. Siang kemas2 basuh ayam buat keje sikit,, pastu ptg tu riadah, naik basikal pusing kampung, main bola, ada yang main badminton, macam2 ar. Pastu malam tu barbeque, buat mannequin challenge, main game, true or dare. Ni sesi dengan budak laki. Perempuan naik bilik, girls talk, true or dare lagi,, hahah tapi yang part ni best. Entah pape diorang ni. Lepastu, each of us talk about our ex crush and time nilah keluar cerita mateo, betapa sakitnya aku suka dia, hadap segala benda tu. Dan aku baru sedar, im not completely move on.
The day after, every single moment play in my head, and im about to cry. Tak senang nak move on rupanya.
Oh ya esok pagi balik naik bas, sementara tunggu bas yg berejam tu, kitorang main cap kali cap, air batu burung, keroyok hahahhh seronok ar yg pasti. Pastu outing beramai2 dgn dak laki, gi sana sini, last2 mkan kat kfc

Hooreyy enjoy this second sem

No comments:

Post a Comment