Pages

snow purple

Followers

Friday, 17 November 2017

TERTEKAN

tak, bukan aku tertekan apa2
aku tengah stress dengan...
Duit!
ya ampun, sem satu ni banyak betul makan duit. nak beli itu beli ini, sampai aku naik malu dah nak minta ngan parents. bayangkanlah kalau every week minta duit, macam aku anak tunggal pula. tunggu duit bantuan,, macam tunggu pisang emas dibawa belayar patah balik. dah sebulan lebih T T. duit nak makan ada,  tapi hutangpun ada, barang2 yang patut belipun banyak. kalau aku bayar hutang, kebulorlah maknanya. stresssssnyaaa diorang nipun macam tak faham, ingat semua orang anak orang berada ke? mampu beli semua barang sekali gus??? ingat duit tu tumbuh dari pokok ke?
tolonglah faham,, acah faham "kalau ada masalah duit, cakap" tapi even cakappun, macam takde function, "bila paling cepat awak boleh bayar?" aku tunggu duit masuk, bukan duit parents aku, duit kolej yang katanya dapat balik, duit bantuan yang katanya nak bank in terus, duit elaun yang entah bila baru dapat.
pentlah fikir benda sama

Happy Birthday

Happy birthday to you
happy birthday to you
happy birthday to hakim
happy birthday to you,,,,

hadiah? kalau nak datanglah shah alam, pe lagi ;p hahahah
okey ni supaya aku tak lupa birthday kau untuk tahun tahun seterusnya
17/11/2017